У супермаркетах продовжують зростати ціни на популярні продукти харчування. У першій половині серпня хвиля подорожчання "накрила" рибні відділи. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

Українцям доведеться віддавати ще більше грошей за популярну рибу, оскільки великі торгові мережі помітно підняли ціни. Найбільше подорожчали скумбрія та оселедець.

Ціни на рибу. Фото: скрін youtube
Ціни на рибу. Фото: скрін youtube

Ціни на коропа

Живий короп у середньому продається по 184,36 гривні за кілограм. Цінник не можна назвати скромним, але він знизився приблизно на 5,5 гривні, якщо порівнювати з минулим місяцем. В той самий час короп потрошений подорожчав у середньому з 213,72 до 214 гривень за кілограм.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Ціни на скумбрію

Скумбрія свіжоморожена подорожчала одразу більш ніж на 10 гривень – до 185 гривень за кілограм. За даними моніторингу, продукт почав збільшуватися в ціні ще з початку літа, і зараз вартість досягла рекордної позначки.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Ціни на оселедець

Для любителів оселедця також не найприємніші новини. Середня вартість продукту збільшилася приблизно на 15 гривень – до 167 гривень за кілограм. Якщо ціни не змінять напрямок, то у швидкості "Оселедець під шубою" стане справжньою розкішшю.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невелике полегшення для гаманця: молоко, яйця та сир обійдуться дешевше.

Також наш портал інформував, сало, бекон та ковбаски: ціни на м'ясні продукти різко змінилися.

Крім того, ми писали, сезон дешевих овочів триватиме ще не один місяць: експерт порадував прогнозом.