Тарифи на теплову енергію можуть бути переглянуті для деяких категорій споживачів у Кременчуці. Про це заявив міський голова Віталій Малецький у коментарі виданню "Кременчуцька газета".

Чиновник у відповідь на запитання журналістів заявив, що тарифи на опалення та гарячу воду можуть змінитись для кількох категорій споживачів, але побутових споживачів ймовірне подорожчання обійде стороною.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Для населення діятимуть незмінні ціни, оскільки міський бюджет відшкодовує КП "Теплоенерго" різницю у тарифах.

Віталій Малецький пояснив, що якщо перерахунок тарифів відбудеться, він торкнеться юридичних осіб, релігійних організацій та інших споживачів.

Популярні новини зараз
Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини
Показати ще

Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube
Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що з початку повномасштабної війни в Україні діє мораторій на підвищення комунальних тарифів. Втім, він поширюється не на всі послуги й не всі категорії споживачів.

Так, мораторій забороняє підвищення тарифів на природний газ, гарячу воду та опалення виключно для населення. За прогнозами Нацбанку, скасування мораторію та поетапне зростання тарифів може відбутися вже 2025 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, подвійна платіжка – не проблема: чи можуть в Україні пенсіонери отримати пільгу на доставку газу.

Також наш портал інформував, подужати комуналку буде непросто: скільки доведеться платити за газ та світло до кінця 2024 року.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, деякі українські сім'ї зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.