Киянам необхідно актуалізувати важливі дані до 31 серпня, щоб уникнути можливої ​​переплати за деякі комунальні послуги. Про це йдеться у повідомленні Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Починаючи з 5 серпня до кінця місяця жителям столиці необхідно передати показники квартирних лічильників холодної та гарячої води. При цьому споживачів закликають не відкладати процедури на останній день.

Лічильники води. Фото: скрін youtube
Лічильники води. Фото: скрін youtube

Якщо своєчасно не актуалізувати дані лічильника, існує ризик отримати завищену платіжку за послуги, оскільки сума до оплати буде розрахована на підставі інформації про споживання за попередні місяці.

Також у "Центрі комунального сервісу" нагадали, що передати показники лічильника необхідно всім без винятку споживачам, навіть тим, хто тимчасово не користується послугами.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Платіжки за воду. Фото: скрін youtube
Платіжки за воду. Фото: скрін youtube

"До уваги споживачів, які не користуються послугами (наприклад, встановлено бойлер, або тимчасово не проживають у квартирі) — необхідно також щомісяця передавати показання квартирних лічильників, навіть якщо вони незмінні", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, подужати комуналку буде непросто: скільки доведеться платити за газ та світло до кінця 2024 року.

Також наш портал інформував, штраф – понад 11 000 грн: українців почали жорстко карати за борги з комуналки.

Крім того, ми писали, деякі українські родини матимуть змогу заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.