Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами у цінниках, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на найпопулярніші молочні продукти.

Так, українцям показали, скільки коштує молочка в останній день липня на полицях великих супермаркетів.

Про це стало відомо завдяки новітній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на молочку, фото: Знай.ua
Ціни на молочку, фото: Знай.ua

Вартість молочки в Україні продовжує залишатися досить високою. Навіть за кефір доводиться віддавати більше ніж 40 гривень за 950 мл. Однак у порівнянні з минулим місяцем за липень деякі позиції все-таки подешевшали. Але є й ті, які зросли в ціні.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Вартість молока

Зокрема молоко Простонаше 1% подешевшало трохи більше, ніж на гривню, до 42,54 грн за 900 мл. Яготинське знизилося в ціні значно з 43,09 грн до 38,43 грн за 900 мл. Дивіться у статистиці нижче, у яких супермаркетах його можна придбати дешевше.

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість кефіру та сметани

Селянський кефир также подешевел с 46,74 грн до 45,96 грн за 950 мл. Дешевле стала и сметана Президент 15% с 39,93 грн до 38,77 грн за 350 грамм.

Ціни на сметану, скріншот: Minfin
Ціни на сметану, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

Те саме стосується і вершкового масла Селянське 72,5% - воно подорожчало з 71,02 грн до 72,72 грн за 200 грам. Яготинське 73% з 79,65 грн. до 80,70 грн. за 200 грам.

Ціни на масло вершкове, скріншот: Minfin
Ціни на масло вершкове, скріншот: Minfin

Нагадаємо, споживчі ціни злетіли до 4,8%, промислові – на рекордні 14%: прогнози на майбутнє.

Раніше повідомлялося, глазуна - 3,90 грн, а кіло каші - 28: супермаркети оновили цінники на яйця, гречку та сало.

Також, товар поверненню не підлягає: супермаркети масово обдурюють українців за допомогою "червоних цінників".