Деякі українці можуть користуватися громадським транспортом зі значною знижкою – платити лише 50% вартості квитка. Проте пощастить не всім.

Така нагода діє для мешканців міста Олександрія у Кіровоградській області. Про це повідомляється на офіційному сайті міської ради.

Громадський транспорт. Фото: youtube
Громадський транспорт. Фото: youtube

Пасажири можуть скористатися міським транспортом зі знижкою, яка надається за умови оплати проїзду карткою ПриватБанку. Заплативши за проїзд 12 гривень пасажиру повертається на картку у вигляді кешбеку половина суми – 6 гривень.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

"Сплачуйте поїздки громадським транспортом КП "Олександрійський транспорт" карткою "Універсальна"/"Універсальна Gold" MASTERCARD від ПриватБанку за QR-кодом та отримуйте назад 50% від вартості кожного квитка", - йдеться у повідомленні.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Ця можливість має обмеження за часом і діятиме з 24 липня по 24 жовтня 2024 року.

Наголошується, що для отримання кешбеку за громадський транспорт необхідно самостійно активувати відповідну пропозицію у мобільному додатку "Приват24" у розділі "Привіт".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям пояснили, чому за громадський транспорт можна не платити – але не всім і не скрізь.

Також наш портал інформував, що "Укрзалізниця" попередила всіх українців перед виїздом: без цього не випустять ні вас, ні вашого друга.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, виштовхали з маршрутки, бо немає місць для пільговиків: як отримати компенсацію, якщо відмовляють у безкоштовному проїзді.