У серпні деяким категоріям українців доведеться звернутися до органів ПФУ, щоби не залишитися без житлової субсидії. Про це йдеться у матеріалі Пенсійного фонду України.

Окремим категоріям громадян доведеться звернутися до сервісного центру ПФУ з новою заявою та декларацією про доходи для отримання допомоги від держави.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Водночас більшості одержувачів допомоги не потрібно звертатися до ПФУ, якщо їх дані про майновий стан чи склад домогосподарств не змінилися.

Кому треба прийти в ПФУ:

Популярні новини зараз
Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників Курс долара кине у розпач: вже затвердили Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими
Показати ще
  • домогосподарствам у складі яких є внутрішньо переміщені особи;
  • особи, які орендують житло та сплачують за нього житлово-комунальні послуги;
  • домогосподарство, у складі якого відбулися зміни;
  • домогосподарство претендує на призначення допомоги на купівлю зрідженого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Субсидії. Фото: скрін youtube
Субсидії. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що з 1 червня в Україні змінився тариф на електричну енергію для населення. У зв'язку із цим ПФУ здійснив перерахунок виплат. Розмір допомоги автоматично перерахували більшості громадян, які раніше оформили допомогу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що деякі українські сім'ї зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.

Також наш портал інформував, як отримати додаткову пенсію у десятикратному розмірі – українцям розповіли, хто має право на щедру допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Була б більше, якби не робота": українцям відповіли, чому за великого стажу маленька пенсія.