ПриватБанк одним своїм рішенням залишив українку без заробітної плати та по вуха у кредитах. Про це клієнтка фінустанови розповіла у своїй скарзі на порталі "Мінфін".

Українка заявила, що ПриватБанк без жодних попереджень заблокував картку. У відділенні пояснили, що банк односторонньо розірвав договір, підстави цього рішення клієнтці не назвали.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Заходжу до додатку ПриватБанку і бачу, що він заблокований, йду до Привату там кажуть, що Банк розірвав договір, маю кредити, кажуть платіть, як платити я не знаю", - поділилася українка.

Жінка зазначила, що через "сюрприз" від "Привату" опинилася у дуже скрутному становищі, адже на картку приходила заробітна плата, з якої вона виплачувала кредити, оформлені в цьому банку. Тепер вона не знає, як виконувати свої зобов'язання перед банком.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Установа виплачує заробітну плату на картку Привату, я залишилася без грошей і зарплати ще й із кредитом за який не можу платити, може хтось пояснить, розблокуйте картку і дайте можливість хоча б зарплату отримувати", - обурена клієнтка.

У ПриватБанку відреагували на скаргу та пообіцяли допомогти розібратися в ситуації після уточнення додаткових даних клієнтки.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, депозити українців у "заручниках" ПриватБанку: чому люди не можуть забрати накопичення.

Також наш портал інформував, ПриватБанк порадував власників карток: до кінця року можна не платити.

Крім того, ми писали, ПриватБанк допоможе українцям зі світлом: хороша можливість, але гроші доведеться повертати.