До 31 липня побутовим споживачам необхідно встигнути оновити важливі дані, щоб уникнути неправильних нарахувань у квитанціях за холодну та гарячу воду. Про це нагадує Комунальний концерн "Центр комунального сервісу".

Киянам слід встигнути зняти та передати показники квартирних лічильників води, щоб отримати коректні платіжки за надані послуги у липні.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

"Якщо не передати показання вчасно, то нарахування відбуваються за даними загальнобудинкового лічильника або нормою", - попереджають споживачів.

Побутовим споживачам нагадали, що показники лічильників гарячої води, навіть незмінні, варто передавати і тим, хто має бойлер. Це необхідно для правильного розрахунку суми у платіжці за каналізацію.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Власники бойлерів у будинках, де передбачене централізоване гаряче водопостачання, також мають щомісяця передавати показання лічильників гарячої води, навіть якщо вони не відрізняються від попередніх", - нагадали комунальники.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що "Київводоканал" дав важливе роз'яснення щодо оплати рахунків: що потрібно знати.

Також наш портал інформував, підключення води після відключення за борги: українців попередили про значні суми.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Це частина системи": комунальники вигадали схему, за якою українці ще більше заплатять за опалення.