Українські супермаркети перерахували ціни на популярні м'ясні продукти. За що доведеться заплатити більше, а що подешевшало, показують дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Українцям доведеться брати із собою до супермаркету більше грошей, щоб купити ковбаски та сало. В той самий час можна заощадити на покупці бекону.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сало

Середня вартість солоного сала зросла із 238,34 до 242,88 гривні за кілограм. В той самий час, домашнє сало в супермаркетах пропонується в середньому по 234 гривні за кіло. Цінник на цей продукт зменшився майже на гривню.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Ціни на ковбаски

Ковбаски "Алан" мисливські напівкопчені на кінець липня дуже різко подорожчали. Середній цінник зріс одразу майже на 100 гривень – з 508,86 до 608,50 гривні за кілограм. Найдешевше продукт пропонується у мережі Metro – 598,90 гривні за кіло.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" у супермаркетах відчутно подешевшав. Якщо у червні середня вартість продукту становила 409,31 гривні, то у липні знизилася до 367,85 гривні за кілограм. Найдешевше бекон купувати у мережі Novus – 349 гривні за кілограм.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, подорожчання ключових продуктів: як змінилися ціни на цукор, борошно та олію.

Також наш портал інформував, ціни зробили розворот на 180 градусів: скільки грошей віддамо за огірки, капусту та печериці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, улюблена рибка тепер на вагу золота: різко злетіли ціни на скумбрію, оселедці та сардини.