Для призначення житлової субсидії надаються заяви та декларації (за встановленими формами).

У Пенсійному Фонді України закликають українців подавати заяви на субсидії пояснюють, які слід надати до документів. Особливо ця інформація важлива для тих, хто вперше хоче скористатися програмою державної допомоги.

Субсидія. Фото: ishe.tv
Субсидія. Фото: ishe.tv
Субсидія. Фото: ishe.tv

Залежно від обставин можуть надаватися інші документи (за наявності), — вказують в установі.

Отже, надаються:

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще
  • договір найму (оренди) житла – у разі проживання заявника в житлі, що орендується;
  • копія договору про реструктуризацію заборгованості – за наявності заборгованості та укладання договору.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

У разі потреби громадяни можуть надавати інші документи, які мають значення для розгляду питання по суті, наприклад: документ, що підтверджує факт непроживання особи за зареєстрованим/задекларованим місцем проживання, зокрема, довідки, виписки про проживання без прописки, а також довідку всередину переміщеної особи.

Бажано відкривати всю інформацію про доходи та витрати до установи, інакше, якщо закінчиться неправда, субсидію можуть скасувати, а кошти, які виділила держава у такий непростий час, можуть стягнути у судовому порядку.

Нагадаємо, що без субсидії платіжки не подужаємо: споживачів попередили про подорожчання послуг на 25%.

Раніше ми повідомляли, що "Газсети" дали інструкцію для всіх, хто платить за доставку газу: вбереже не одну нервову клітину.