Життя в Україні стає дорожчим, адже зростають тарифи на комунальні послуги, ціни на продукти, а з 1 серпня ще й підніметься вартість проїзду у громадському транспорті.

До подорожчання слід готуватися жителям Тернополя, про що повідомляється на офіційному сайті міської ради.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Тернополян попередили, що з 1 серпня починають діяти нові тарифи на проїзд. Відповідні зміни було затверджено на засіданні виконавчого комітету.

Скільки доведеться платити:

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще
  • при розрахунку електронним квитком "Соціальна карта Тернополянина" – 12 гривень;
  • при розрахунку неперсоніфікованим електронним проїзним квитком – 14 гривень;
  • при розрахунку банківською карткою, пристроєм із технологією NFC або разовим квитком – 15 гривень.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Пасажирам заявили, що згідно з підрахунками, реальна вартість проїзду у міському транспорті ще вища, ніж тарифи, які набудуть чинності з 1 серпня.

"Результати незалежного експертного аудиту показали, що реальний розрахунковий тариф на сьогодні становить 15 грн 54 коп у автобусах та 19 грн 92 коп у тролейбусах", - підкреслили в міськраді.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, маршрутки, тролейбуси та метро: чи підвищуватимуть тарифи на проїзд у Києві.

Також наш портал інформував, перевізники скаржаться на економічно застарілі тарифи: на скільки може подорожчати проїзд.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, виштовхали з маршрутки, бо немає місць для пільговиків: як отримати компенсацію, якщо відмовляють у безкоштовному проїзді.