Після атаки на дитячу лікарню Охматдит 8 липня, яка призвела до серйозних наслідків для пацієнтів та медичного персоналу, постраждалі родини мають право на одноразову грошову допомогу. Ця фінансова підтримка призначена для полегшення труднощів, з якими стикаються родини, що потерпіли від цього трагічного інциденту.

Максимальна сума допомоги для сім’ї складає 54 тисячі гривень. Міністерство соціальної політики повідомило про вже здійснені виплати та надало інформацію про те, як родини можуть отримати свою частку допомоги, якщо вона ще не надійшла.

Батьки з дітьми біля лікарні "Охматдит" / фото: Telegram
Батьки з дітьми біля лікарні "Охматдит" / фото: Telegram

Родини, які постраждали від атаки на дитячу лікарню Охматдит 8 липня, можуть отримати одноразову грошову допомогу. Максимальна сума допомоги на сім'ю становить 54 тисячі гривень, що дорівнює 10 800 грн на одну людину.

Ця допомога надається таким категоріям:

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще
  1. Родини з дітьми, які на момент атаки проходили лікування в лікарні Охматдит.
  2. Сім'ї з дітьми, які є постраждалими від атаки на приватний медичний заклад, який також був атакований.

На даний момент виплати вже отримали 206 сімей, що складає загалом 709 осіб, серед яких 331 дитина.

Жінка з великою сумою грошей в руках
Жінка з великою сумою грошей в руках

Якщо родини, чиї діти проходили лікування в Охматдит на момент атаки, не отримали інформацію про виплату протягом найближчого тижня, їм слід зв’язатися з гарячою лінією Міністерства соціальної політики.

Телефон гарячої лінії: 0 800 600 017. Лінія працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 20:00, а в суботу з 9:00 до 18:00. Дзвінки безкоштовні.

Нагадаємо, ракетний удар по «Охматдиту»: тарологиня розповіла, що задумали росіяни

Раніше ми писали про те, що «Охматдит», мобілізація, «генеральна битва»: експерт розповів, куди ведуть події на фронті

Вам буде цікаво дізнатися Vbet задонатив для Охматдиту 4 млн грн