ПриватБанк повертатиме клієнтам частину коштів за деякі покупки. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк регулярно запускає вигідні акції для своїх клієнтів, які дають шанс отримати цінні подарунки. Цього разу власникам карток Mastercard від "Привату" випала можливість повертати частину коштів за покупки в магазинах "Аврора Мультимаркет".

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Розмір кешбеку – 5% на будь-які покупки, але виключно в офлайн магазинах.

"Акція діє в офлайн магазинах на всій території України, за винятком територій, що визнані тимчасово окупованими. Пропозиція незабаром з'явиться в програмі Привіт, наші клієнти отримають додаткове повідомлення в Приват24, обов'язково дочекайтесь та активуйте", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Оплата карткою. Фото: скрін youtube
Оплата карткою. Фото: скрін youtube

Як почати отримувати кешбек:

  • активувати пропозицію у "Приват24" у розділі "Привіт";
  • робити купівлі - обмежень за категоріями товарів немає;
  • розраховуватись на касі карткою Mastercard від ПриватБанку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти ПриватБанку отримають кешбек за перекази: від 250 до 25 000 гривень.

Також наш портал інформував, ПриватБанк допоможе українцям зі світлом: хороша можливість, але гроші доведеться повертати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "прихована" комісія від ПриватБанку: українці обурені необґрунтованим списанням грошей.