Кожен побутовий споживач зобов'язаний платити як за фактично спожитий газ, так і його доставку. У компанії "Газмережі" поділилися інструкцією, яка спростить це завдання.

Сучасні українці можуть забути про паперові платіжки та кілометрові черги у банку чи відділення пошти – заплатити за послуги можна за пару хвилин не піднімаючись з дивана.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії "Газсети" нагадали, що кожен споживач, який має смартфон або інший гаджет з можливістю виходу в інтернет, може зареєструватися в особистому кабінеті, де можна отримувати рахунки за розподіл газу і відразу їх сплачувати.

"Комунальні турботи залишаться в минулому, адже питання з розподілу газу можна вирішити не виходячи з дому й в будь-який момент", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Оплата комунальних послуг, кадр з відео
Оплата комунальних послуг, кадр з відео

Газовики дали покрокову інструкцію, як почати користуватися особистим кабінетом:

  • перейти на сайт "Газмережі" у розділ "Особистий кабінет";
  • ввести номер особового рахунку (можна знайти на платіжці) та перші три літери прізвища власника рахунку;
  • вказати свій e-mail та підтвердити реєстрацію у листі, який надійде на вказану адресу;
  • сформувати пароль для входу до особистого кабінету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на кону ваші платіжки: газовики закликали споживачів провести важливу процедуру.

Також наш портал інформував, платити чи ігнорувати: як бути з рахунками за доставку газу, якщо вдома ніхто не проживає.

Крім того, ми писали, газовики нагадали про важливу процедуру перед опалювальним сезоном: готуйте щонайменше 300 гривень.