Українці можуть придбати деякі молочні продукти за більш прийнятними цінами. Що і на скільки подешевшало, показують дані порталу Мінфін.

Великі торговельні мережі перерахували ціни на найпопулярніші молочні продукти. Кефір, молоко та кисломолочний сир обійдуться дещо дешевше, ніж минулого місяця.

Молочні продукти, скріншот: YouTube
Молочні продукти, скріншот: YouTube

Ціни на кефір

Кефір "Селянський 2,5%" у середньому продається у супермаркетах по 44,85 гривні за 950 мл. Продукт подешевшав на 2 гривні, якщо порівнювати із середнім цінником у червні. Найдешевше кефір пропонується в мережі Auchan – 39,50 гривні.

Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Ціни на молоко

Середні ціни на молоко також помітно знизилися. Наприклад, продукт торгової марки "Простонаше 1%" подешевшав з 43,74 до 34,22 гривні за 900 мл. Молоко "Яготинське 2,6%" подешевшало менш відчутно – з 43,09 до 42,28 гривні за 900 мл.

Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін
Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін

Ціни на кисломолочний сир

Сир "Простонаше 9%" зменшився у вартості на кілька гривень. Середній цінник знизився з 78,22 до 74,62 гривні за 300 грамів. Найдешевше продукт у мережі Megamarket – 60,90 гривні, а найвищий цінник у супермаркетах Novus – 82,99 гривні.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни зробили розворот на 180 градусів: скільки грошей віддамо за огірки, капусту та печериці.

Також наш портал інформував, яйця, бекон та олію: як змінилися ціни на популярний набір для сніданку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, улюблена рибка тепер на вагу золота: різко злетіли ціни на скумбрію, оселедці та сардини.