Українці під час війни активно продають свої машини, але багато з них при цьому припускаються типових помилок. Щоб не було ситуації, коли ви віддаєте авто майже за безцінь, слід ознайомитись із рекомендаціями.

Насамперед потрібно оцінити вартість авто. Для цього розгляньте пропозиції інших продавців з аналогічною моделлю, враховуючи пробіг та стан. Також коли встановлюватимете свою ціну, візьміть до уваги знижку, яку точно попросить покупець.

Купівля авто, скріншот
Купівля авто, скріншот

Також продавцям рекомендують не робити передпродажний ремонт авто, тому що є ризик, що витрати на нього не відіб'ються під час продажу. Можна оцінити ремонтні роботи і обов'язково попередити покупця про проблеми з машиною.

Перша пропозиція - не завжди вдала. Якщо вам не підходять умови, не соромтеся відмовлятися та не ведіться на тиск.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

Крім того, не забудьте перевірити потенційного покупця і дотримуйтесь правил безпеки. Наприклад, не приїжджайте на перегляд на чужу територію, не робіть цього на самоті, а також пам'ятайте про всі хитрощі, які використовують шахраї при купівлі/продажу авто.

Нагадаємо про купівлю старого автомобіля: головні помилки.

Раніше ми повідомляли, що обережно, зливи весь день: як треба поводитися водіям під час дощу. Радять уникати різких гальмування і не використовувати опцію "круїз-контроль".

Також стало відомо, що водіїв легко можуть оштрафувати за увімкнений кондиціонер: чому це відбувається.