Дехто з українців роками не платить за комунальні послуги. Нерідко це досить забезпечені люди, які ігнорують платіжки з якихось власних переконань. На таких споживачів і знайшли управу, повідомляють спеціалісти КП "Володимирводоканалу".

У комунальному підприємстві заявили, що злісні боржники, які роками накопичували борги, відключатимуться від водовідведення.

Працівники водоканалу. Фото: скрін youtube
Працівники водоканалу. Фото: скрін youtube

Боржників не врятує, що вони проживають у багатоквартирних будинках, адже фахівці, використовуючи спеціальне обладнання, можуть встановлювати заглушки, що блокують каналізацію в конкретній квартирі.

"На жаль, люди не хочуть платити за воду, вартість якої, до речі, попри неодноразове підвищення цін на електрику та паливно-мастильні матеріали, не підіймається ось уже третій рік. Здебільшого, серед впертих боржників - люди з достатком та підприємці", – повідомляють у водоканалі.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Споживачам радять розрахуватися з боргами до того, як на адресу приїде бригада з відключення. Якщо каналізацію заблокують, то боржнику доведеться виплатити суму заборгованості або оформити реструктуризацію, а також додатково сплатити послугу підключення.

У водоканалі зазначили, що після відключення каналізації зазвичай споживачі не сильно зволікають з оплатою боргу, адже життя в квартирі стає дещо ускладненим.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як уникнути пені за несплату комунальних послуг: українцям показали "працюючу схему".

Також наш портал інформував, ризикуєте залишитися без світла та води, натомість із судовою повісткою: які покарання готують боржникам за комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні прості громадяни отримають підвищену субсидію: кому допоможуть грошима в першу чергу.