Декілька категорій українців, у тому числі пенсіонери, зможуть отримати тимчасову допомогу - 10 800 гривень на три місяці. Відповідну програму підтримки реалізує БФ "Право на захист" у партнерстві з японською організацією "Peace Winds Japan".

Грошова допомога надається у розмірі 3600 гривень на місяць на одну особу. Виплата провадиться протягом трьох місяців, тобто сумарно розмір допомоги становить 10 800 гривень за особу.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Ця програма підтримки діє у Запорізькій області. Подати заявку на виплати можуть особи, які ще не отримували грошової допомоги від БФ "Право на захист", а також міжнародних організацій за останні три місяці.

Також важлива умова: проживати на територіях, де протягом останніх 4 місяців продовжуються бойові дії або переміщені в Запорізьку область не більше 30 днів тому.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Чому правоохоронці заплющують очі на правопорушення співробітників ТЦК Гастроентерологи перерахували найшкідливіші ковбаси: на бутерброди краще не брати У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Ще претенденти на допомогу повинні відповідати одному чи декільком критеріям уразливості:

  • пенсіонери віком 60+;
  • багатодітні сім'ї чи домогосподарства з дітьми до 4 років;
  • сім'я у складі якої вагітна жінка чи особа з інвалідністю;
  • сім'я, яка очолюється однією людиною.

Допомога призначається, якщо дохід домогосподарства менший за 6 318 грн на члена сім'ї. Подати заявку на виплати можна через спеціальну онлайн-форму.

Раніше портал Знай повідомляв, на українців з двох регіонів чекає відчутна фінансова допомога: можна отримати 54 тисячі гривень.

Також наш портал інформував, 3600 грн на місяць зайвими не будуть: хто може отримати тимчасову матеріальну підтримку.

Крім того, ми писали, українцям виплатять грошову допомогу за новими правилами: хто отримає гроші.