Яєчня з беконом – класичний сніданок, який просто приготувати, але не легко собі дозволити. Скільки коштуватиме набір продуктів для цієї страви, показують дані порталу "Мінфін".

В українських супермаркетах перерахували ціни на соняшникову олію, курячі яйця та бекон. Частина продуктів помітно подорожчала, але не обійшлося без здешевлення.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на соняшникову олію

Соняшникова олія "Олейна" рафінована в середньому подорожчала приблизно на гривню - з 57,85 до 58,92 за 850 мл. Найдешевше продукт продається в мережі Auchan – 54,50 гривні за пляшку. Найвищий цінник у Novus – 60,99 гривні. Соняшникова олія "Щедрий дар" подорожчала з 58,66 до 60,36 гривні за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію. Фото: скрін Мінфін
Ціни на соняшникову олію. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" трохи подешевшав у липні. Середня вартість товару знизилася з 409,31 до 395,27 гривні за кілограм.

Ціни по супермаркетах:

  • Metro - 441,61 грн;
  • Megamarket - 315,20 грн;
  • Novus - 429,00 грн.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Ціни на яйця

Яйця курячі "Квочка" обійдуться трохи дорожче, середній цінник зріс із 41,42 до 41,95 гривні за десяток. Водночас продукт ТМ "Ясенсвіт" трохи подешевшав і пропонується за скромнішою ціною - в середньому 38,60 гривні за десяток.

Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, у супермаркетах почали дорожчати молочні продукти: українцям показали нові ціни.

Також наш портал інформував, ціни пригнічують апетит: супермаркети змінили вартість сосисок, ковбасок та бекону.

Крім того, ми писали, соняшникова олія, гречка та хліб несподівано подорожчали: як змінилися ціни у супермаркетах.