У Демидівці, частини Рівненської області, жителі незабаром зіткнуться із підвищенням цін на холодну воду. Із серпня за кубометр води їм доведеться заплатити 38 гривень, що на 10 гривень більше, ніж зараз.

Місцева влада ухвалила таке рішення, пояснюючи його необхідністю компенсувати збільшення витрат постачальника води.

Вони вказують на зростання мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму цього року, а також подорожчання електроенергії, що робить поточний тариф недостатнім для покриття реальних витрат.

Варто зазначити, що новий тариф у Демидівці буде вищим, ніж у Рівному, де зараз куб води коштує близько 32 гривні 60 копійок.

У той час як місцева влада приймає рішення щодо тарифів у своїх містах та селах, для обласних центрів, таких як Рівне, регулювання цін здійснюється Національною комісією, яка займається державним регулюванням у сфері енергетики та комунальних послуг.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Також наш портал інформував, що під час блекаутів світло втричі дорожче: скільки українці платять при відключеннях

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що "Складно, але потрібно...": назвали час, коли тарифи на світ почнуть повзти вгору

Вам варто дізнатися, чи українцям зробили важливе попередження: за обман заплатите великі гроші