Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на помідори, огірки та болгарський перець.

У цьому наборі є практично все, що потрібно для смачного та корисного салату. Давайте разом дізнаємось, як у другій половині липня змінилися ціни на популярні овочі.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Згідно з відкритою інформацією, вартість помідорів та огірків в Україні поступово знижується, проте перші продаються ще досить дорого. А ось цінник на перець у липні пішов угору.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Вартість помідорів

Зокрема червоні помідори подешевшали майже на 10 гривень, до 78,07 грн/кг. Вартість рожевих знизилася з 87,13 грн/кг до 74,50 грн/кг. А ось помідори вершка додали у ціні майже 4 гривні, до 94,13 грн/кг.

Ціни на помідори, скріншот: Minfin
Ціни на помідори, скріншот: Minfin

Вартість огірків

Огірки, порівняно з минулим місяцем, знизилися в ціні з 53,71 грн/кг до 34,89 грн/кг. Гладкі ви можете придбати на 6 гривень дешевше – 50,50 грн/кг. А ось колючі продаються по 43,50 грн/кг, короткоплідні – 34,80 грн/кг.

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Вартість болгарського перцю

У свою чергу, болгарський жовтий перець подорожчав з 190,68 грн/кг до 202,60 грн/кг.

Ціни на перець болгарський, скріншот: Minfin
Ціни на перець болгарський, скріншот: Minfin

Нагадаємо, у супермаркетах почали дорожчати молочні продукти: українцям показали нові ціни.

Раніше повідомлялося, слід робити запаси, поки продавці тішать цінами: які популярні продукти можна купити чи не за копійки.

Також, буханець "чорного" майже 40 грн: супермаркети оновили ціни на популярні види хліба.