Українці можуть заощадити на платіжках за доставку блакитного палива. Що для цього потрібно, повідомляє Дніпровська філія "Газмережі".

Багато споживачів навіть не підозрюють, що можуть заощадити на оплаті рахунків за розподіл газу. А така можливість існує.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії "Газмережі" розповіли, що українці можуть заплатити за доставку одним платежем за квартал, півроку чи цілий рік. Таким чином, можна знизити витрати на комісії при проведенні платіжок.

За підрахунками газовиків, за відмову від щомісячної оплати рахунку, споживачі в середньому можуть заощадити близько 100-200 гривень на рік.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Споживач газу. Фото: скрін youtube
Споживач газу. Фото: скрін youtube

"Такий спосіб розрахунку є досить актуальним для споживачів із газовою плитою або плитою та колонкою: якщо порахувати їх щомісячні платежі за доставку газу, то це становить в середньому від 100 до 200 грн на рік", - йдеться у повідомленні.

Ті українці, які вважають за краще платити помісячно, мають проводити платіж за доставку газу до 20 числа кожного місяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців змусять заплатити величезні гроші за лічильники газу: хто під загрозою руйнування.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стосується пенсіонерів, малозахищених та самотніх людей: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.