Нові тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій встановили для мешканців Івано-Франківська. Люди скаржаться, що керуюча компанія підняла ціни відразу на 100%.

Про нові тарифи повідомляється на офіційній facebook-сторінці міського голови Руслана Марцінківа.

Комунальні послуги, скріншот з відео
Комунальні послуги, скріншот з відео

Комунальне підприємство "Комфортний дім", що надає населенню низку послуг, у тому числі з обслуговування та утримання будинків, підвищило тарифи після 6-річної паузи.

Директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак зазначив, що тарифи не переглядалися кілька років і були одними з найнижчих в Україні. Однак через подорожчання низки складових настав час перерахувати вартість послуг.

Популярні новини зараз
Антибіотики більше не допомагають: війна в Україні запустила страшну пандемію, загине багато людей Ухилянтів ловитимуть по новому: ТЦК змінюють режим роботи Нові правила мобілізації: можна залишитись без водійських документів Не дайте супермаркетам вас обдурити: у НБУ попередили українців на рахунок "брудних" гривень
Показати ще

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

За словами місцевих жителів, тарифи на послуги бездумно підняли відразу на 100%, не переживаючи, як люди платитимуть такі суми.

"Ви знаєте, я все розумію, але відразу так на 100% підняти, треба думати трохи головою", "У державі, де йде війна, підняття цін цей злочин", "Змінюють назви фірми, і піднімають ціни, це злочин у державі, де йде війна вже 10 років, що змінилося за цей час у наданні послуг... Нічого лише ціна та назва фірми, одним словом, злочинці", - скаржаться місцеві жителі.

Українці скаржаться на тарифи. Фото: скрін facebook
Українці скаржаться на тарифи. Фото: скрін facebook

Українці скаржаться на тарифи. Фото: скрін facebook
Українці скаржаться на тарифи. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжка страшніша за фільм жахів: українцям встановили тариф на воду вдвічі вищий, ніж у Польщі.

Також наш портал інформував, за електроенергією "посиплеться" та інша комуналка: нардеп розповів, які тарифи можуть переглянути.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів.