Пасажири Укрзалізниці тепер можуть скористатися новою вигідною акцією, запропонованою у співпраці з Укрпоштою. Дві великі українські компанії об'єднали зусилля, щоб порадувати своїх клієнтів значною знижкою на послуги поштового оператора.

Національний залізничний перевізник і поштовий оператор запустили спільну програму лояльності, завдяки якій пасажири, що користуються послугами Укрзалізниці, зможуть отримати 20% знижку на відправку та отримання посилок через Укрпошту.

Укрзалізниця, вокзал, потяг, фото: Знай.ua
Укрзалізниця, вокзал, потяг, фото: Знай.ua

Система працює просто: бали, які клієнти накопичили за поїздки на поїздах Укрзалізниці, можна обміняти на знижки при оплаті послуг Укрпошти. Ці бали називаються "обіймами", і їх можна легко обміняти через мобільний додаток.

Щоб отримати знижку, потрібно виконати кілька простих кроків:

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще
  1. Відкрийте мобільний додаток Укрзалізниці та увійдіть у програму лояльності під назвою "Залізні друзі".

  2. Знайдіть розділ, присвячений обміну балів на промокоди.

  3. Обміняйте свої накопичені "обійми" на промокод, який дасть вам 20% знижку на послуги "Укрпошта Стандарт" та "Укрпошта Експрес".

  4. Пред'явіть отриманий промокод оператору в будь-якому відділенні Укрпошти під час відправки або отримання посилок.

Клієнти можуть не лише відстежувати свої поїздки та бали, але й миттєво обмінювати їх на знижки, без необхідності запам'ятовувати або записувати коди.

Нагадаємо, Спочатку кілька сотень гривень, а потім і без прав залишать: водіям нагадали про штрафи

Раніше ми розповідали, що Перетин кордону стане квестом: прикордонникам дадуть повну свободу дій – перевірятимуть усіх

Також, З 1 січня почне діяти новий законопроєкт: наскільки він засмутить водіїв