В Україні розпочали виплати ваучерів на суму 4,25 тисяч гривень для підтримки бджолярів у чотирьох регіонах: Харківській, Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Ця ініціатива організована громадською організацією "Широкий степ" за фінансової підтримки відокремленого підрозділу Хелп-Хільфе Цур Зельбстхільфе Е.Ф.

Проєкт спрямований на підтримку бджільництва та пасічництва в Україні. В його рамках 600 бджолярів отримають ваучери, які можна буде використати на придбання матеріалів, необхідних для ведення пасічного господарства.

Вулики, фото Telegram
Вулики, фото Telegram

Для участі в проєкті необхідно виконати наступні умови:

  1. Мати або зареєструвати електронну пошту.
  2. Використати ваучер до 30 листопада поточного року.
  3. Погодитися на моніторинговий візит представників Help.

Заявки приймаються до 21 липня 2024 року або до заповнення необхідної кількості заявок. Пріоритет у наданні допомоги буде надаватися особам з особливими соціальними потребами, такими як:

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще
  • одинокі батьки,
  • прийомні сім'ї,
  • багатодітні родини,
  • особи з інвалідністю,
  • внутрішньо переміщені особи.

Мед / фото: Pixabay
Мед / фото: Pixabay

Цей проєкт сприяє розвитку бджільництва в Україні, підтримуючи бджолярів у непростих умовах. Бджолярі можуть використовувати отримані кошти для закупівлі вуликів, бджолиних сімей, обладнання для обробки меду та інших необхідних матеріалів для своїх пасік.

Нагадаємо, пенсіонерам дадуть надбавку у липні: розмір "бонусу" та категорії щасливчиків

Раніше ми писали про те, що час на допомогу у розмірі 10 800 грн майже вичерпаний: маєте останній шанс

Вам буде цікаво дізнатися пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку