Компанія «Lifecell» повідомила, що перенести номер до їхньої мережі можна без відвідування магазину. Одна користувачка запитала: «Як перейти на Lifecell, якщо номер не прив'язаний до банку. Чи можна просто прийти в магазин Lifecell і перейти на вашу SIM-карту».

«Lifecell» відповів, що перенести номер можна або онлайн, або в магазині. Людина може купити новий номер Lifecell або перенести номер від іншого мобільного оператора.

"Не пропустіть цей критичний момент: Ваш Lifecell номер може зникнути за лічені дні
телефон/лайфселл фото з інтернету

Якщо номер зареєстрований чи не зареєстрований у поточного оператора, можна подати заявку на перенесення номера на офіційному сайті Lifecell або в їхньому магазині. Протягом 4 робочих годин ви отримаєте смс з рішенням. Також можна безкоштовно отримати нову SIM-карту в магазині Lifecell.

Перенести номер до Lifecell можна і без відвідування магазину. Для цього треба купити будь-який стартовий пакет Lifecell та ввести дані нової SIM-карти на сайті https://mnp.lifecell.ua/uk/ до дати перенесення. На цю карту буде перенесено номер.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Lifecell / фото: Facebook
Lifecell / фото: Facebook

Дані в заявці на перенесення номера повинні співпадати з даними документа, за яким номер зареєстровано. При візиті до магазину Lifecell для перенесення номера потрібно мати телефон з номером, який ви хочете перенести, адже на нього надійде код підтвердження.

Нагадаємо, Vodafone розповів, як отримати безкоштовний інтернет для планшета, ноутбука та навіть магнітоли

Раніше ми писали про те, що інтернет закінчився, "гудки" не йдуть: Київстар, Vodafone та lifecell підказали шлях до збільшення послуг

Вам буде цікаво дізнатися Lifecell розповів, як абоненти можуть заощадити на інтернеті: лише три простих кроки