Віталій Кличко заявив про розлучення з дружиною Наталією: серце мера Києва вже зайняте

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Наталією, з якою вже протягом довгого часу проживає на відстані. Зокрема, причиною розлучення він називає їхнє проживання у різних країнах, а відповідно різні інтереси та різне життя.

Віталій та Наталія Кличко, фото xsport
Віталій та Наталія Кличко, фото xsport

Азовця Дениса Прокопенка вивезли до росії, дружина Катерина не може достукатись до Червоного Хреста: "Де мій чоловік?"

Герої Азовсталі мужньо захищали Маріуполь, уповільнивши цим наступ росіян з того флангу на Україну. Всі жителі нашої країни по вік життя будуть вдячні захисникам Азовсталі і тепер роблять все, щоб полонених героїв якнайшвидше повернути додому.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Денис Прокопенко, фото: вільне джерело
Денис Прокопенко, фото: вільне джерело

Кому не світить пенсія у 2023 році: у ПФУ назвали умови, обов'язкові до виконання

Після впровадження пенсійної реформи на заслужений відпочинок у 2023 році зможуть вийти не всі. Вже у 2023 році почнуть діяти норми прийнятої раніше пенсійної реформи. Згідно з ними тепер на пенсію вийдуть далеко не всі українці, яким виповнилося 60 років. Необхідною умовою тепер буде наявність страхового стажу понад 30 років.

Пенсіонери, скріншот з відео
Пенсіонери, скріншот з відео

Екстрасенс Олена Курилова попередила українців про війну ще у 2020 році: "Я біля танка, перемога буде за нами"

Дворазова переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курилова стала гостею у студії проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Оскільки жінка має особливий дар, дуже цікаво дізнатися, яким для неї видалося 24 лютого 2022 року. Адже, за ідеєю, вона мала здогадуватися чи навіть точно знати про вторгнення росіян в Україну.

Альона Курилова, фото: Знай.ua
Альона Курилова, фото: Знай.ua

Цинізм зашкалює: батьки російського солдата поховали чуже тіло, щоб отримати "гробові", доки син у полоні в Україні

Росіяни знову довели, що їх цинізм перевищує людську суть. Стало відомо про один шокуючий випадок - батьки так хотіли нажитися на загибелі власного сина та отримати "гробові", що закопали в могилу чуже тіло.

Похорон російського солдата, фото з вільних джерел
Похорон російського солдата, фото з вільних джерел