Тіна Кароль зробила неймовірний подарунок родині хлопчика з Маріуполя: його лист з окупації вона читала під час концертів

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Співачка Тіна Кароль подарувала квартиру родині з Маріуполя, яка місяць прожила в окупації. Весь цей час маленький хлопчик, якому зараз 9 років, Єгор Кравцов, вів власний щоденник, в якому нотував події що відбувались. Рядки з нього облетіли світові ЗМІ. Як виявилось, Тіна дізналась про щоденник хлопця з соціальних мереж та зачитувала рядки з нього на своїх благодійних концертах.

Молочні продукти стають все дорожчими: за якою ціною зараз продають масло, молоко, сир і кефір

Молоко. Фото: Аргументи і факти
Молоко. Фото: Аргументи і факти
Молоко. Фото: Аргументи і факти

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згідно з даними Євростату виробництво молока за січень-травень 2022 року становить 61 490 тис. т, це на 0,8% менше, ніж в аналогічний період минулого року. Тенденція до скорочення виробництва молока в ЄС спостерігається з лютого та відображається на ціні. Середньоєвропейська ціна на сире молоко минулого місяця становила 50,33 євро за 100 кг сировини, що на 1,8% більше, ніж в червні. Загалом, за перших 7 місяців 2022 року ціна зросла на 20%.

Мета путіна по захопленню України - недосяжна: британський міністр оборони оцінив ситуацію на фронті

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Бен Воллес заявив, що війна, розв'язана Кремлем почала йти не за планом, оскільки ЗСУ продовжують тримати оборону, а західні союзники обіцяють збільшити військову та фінансову допомогу. Він зазначив, що путіну не вдасться втілити в життя свою мету. Глава Міноборони Великобританії додав, що у Кремлі робили ставку на серпень, думаючи, що світові набридне війна та підтримка України ослабне.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко вперше прокоментували своє розлучення: "Не в Україні, а таке несеться"

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу

Тоня Матвієнко зараз повернулася до України, але незабаром знову поїде до Великобританії з почесною місією – співати для збирання грошей. Коли цього разу співачка поверталася на Батьківщину, то зробила це на день раніше, нікому не сказавши і прийшла сюрпризом на концерт Мірзояна, де він схопив кохану дружину в обійми просто на сцені. Тоню Матвієнко умовляв піарник написати, що розмови про розлучення - неправда, але Матвієнко було відверто все одно на такі дурні чутки.

Медовий Спас-2022: що обов'язково потрібно освятити в церкві і які трави необхідні в букетику-маковійчику

Медовий Спас, фото: Знай.ua
Медовий Спас, фото: Знай.ua

У неділю 14 серпня українці відзначають світлий день Медового Спасу або Маковея. Традиційно цього дня всі несуть до церкви букетики-маковійчики. А що обов'язково має бути в цьому букеті і що ще можна понести на освячення в храм? Перше, що має бути у квітковому букеті на церковне освячення у свято Маковея, це кілька великих, стиглих головок маку. Сам мак є не лише символом цього свята, а й має обрядовий зміст. Вважають, що маком обсипали "від усього лихого".