8 серпня ФБР з'явилося до Дональда Трамп на комерційному курорті приватної резиденції в Мар-а-Лаго і видало ордер на обшук.

Природно, експрезидент був в апоплексичному настрої, обурюючись тим, що це місце "в облозі", що обшуки схожі на Уотергейту і що все це свідчить про те, що США перетворилися на країну "третього світу". Також у нестямі від цієї події були двоє його дорослих дітей та їхні близькі, які розійшлися в кабельних новинах та соціальних мережах, щоб засудити цей факт, що після цілого життя, в якому, по суті, ніколи не стикалися з наслідками за будь-що, Дональд Трамп, схоже, більше не може безкарно порушувати будь-які закони, які він хоче. Що, мабуть, їх глибоко засмучує.

Дональд Трамп на полі для гольфу в Бедмінстері в Нью-Джерсі: скрін з відео
Дональд Трамп на полі для гольфу в Бедмінстері в Нью-Джерсі: скрін з відео

Дональд Трамп-молодший істерично написав у Твіттері:

"Міністерство юстиції, що вийшло з-під контролю Байдена, розриває цю країну на частини тим, як вони відкрито націлюються на своїх політичних ворогів. Це те, що ви бачите, відбувається у бананових республіках 3-го світу!"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Незабаром після цього його наречена Кімберлі Гілфойл приєднався, написавши: "Рейд ФБР у Мар-а-Лаго є продовженням нескінченного і незаконного переслідування президента Трампа лівими. Нездійснений режим Байдена зробить усе, щоб спробувати відвернути американський народ від того факту, що його політика знищує нашу націю".

В ефірі Fox News Ерік Трамп скаржився Шону Хенніті: "Шон, знаєш, мій батько ніколи в житті не отримував стільки штрафу за перевищення швидкості, поки не прийняв одне рішення - спуститися ескалатором Мар-а-Лаго. І витратити багато грошей, і піти і по-справжньому боротися за цю країну вперше, і він зробив цю роботу краще, ніж будь-хто колись робив... І вони почали переслідувати його... В американській історії немає сім'ї, яка щоразу отримувала більше стріл у спину, ніж сім'я Трампа... Ви знаєте, Хантер Байден, він займався злочинами з вогнепальною зброєю, проституцією, незаконним обігом наркотиків, тіньовими угодами з усіма по всьому світу - і, до речі, все це є на його ноутбуці, щоб увесь світ міг бачити, у його власному листі, у його власних словах, підтверджених усіма. Де ці агенти ФБР? Де всі?".

Але, можливо, саме Лара Трамп, дружина Еріка, забезпечила найбільше ненавмисне комедійне полегшення вечора, оскільки вона, по суті, стверджувала, що колишній президент взяв документи з Білого дому, бо збирався включити їх до одного зі своїх знаменитих альбомів для вирізок.

Нагадаємо, що Дональд Трамп хоче, щоб Україна віддала Крим і вважає, що мала йти на поступки скаженому диктатору.

Раніше ми повідомляли, що Дональд Трамп поховав колишню дружину Івану на полі для гольфу: закопали під першою лункою.