Вартість кавунів та динь: супермаркети оновили цінники, чи стануть доступнішими баштанні у серпні

Ціни на кавуни та дині в Україні змінилися у серпні. Великі мережі супермаркетів показали оновлені цінники. Згідно з інформацією сайту "АгроТренд", середній цінник на кавун на полицях Варус стартує від 31,90 грн/кг. Водночас довгий кавун можна придбати за 33,90 грн/кг.

Ціни на дині та кавуни, скріншот з відео
Ціни на дині та кавуни, скріншот з відео

Кому з українців можуть не призначити пенсію автоматично: у ПФУ назвали єдину умову

У Пенсійному фонді України відповіли на одне з найпоширеніших питань. Зокрема йдеться про оформлення пенсії дистанційно, що є актуальним під час війни в Україні. Відповідне пояснення було опубліковано на офіційній сторінці ПФУ у соцмережі Фейсбук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Пенсіонери, скріншот з відео
Пенсіонери, скріншот з відео

Ціни на гречку раптово обвалилися: скільки зараз коштує улюблена крупа українців

Гречка, яка безсумнівно є однією з найулюбленіших круп українців, нарешті почала дешевшати. Її вартість помітно знизилася у серпні у порівнянні з липнем. Як зазначають фахівці, тепер дефіцитний товар пропонують за доступнішою вартістю. Ще зовсім недавно ця крупа була найдорожчою в Україні. На фоні війни було помітно неабиякий ажіотаж довкола неї

Дефіцит гречки, фото: facebook.com/UkrainianAgribusinessClub
Дефіцит гречки, фото: facebook.com/UkrainianAgribusinessClub

Підтримка путіна перетворюється на суцільний пшик: Узбекистан застеріг своїх громадян від участі у війні проти України

Стало відомо про те, що в Узбекистані почали загрожувати в'язницею співвітчизникам, які зберуться поїхати воювати проти України, проте діаспора з Росії все ще хоче їхати. Про це повідомляють пропагандистські засоби масової інформації, посилаючись на заяву посольства Узбекистану у Росії.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

У родині військових народилася трійня козаків - ворогу не позаздриш: "Дітки, які народжуються у такий час..."

У військовій родині народилася трійня і всі хлопчики. Малюків щасливі батьки назвали Марко, Святослав й Захар. Про радісну подію, яка зігріла серця українців, що загрузли у чорних буднях кровопролитної війни, розповіла пресслужба Генерального штабу Збройних сил України на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

У родині військових народилася трійня, facebook.com/GeneralStaff.ua
У родині військових народилася трійня, facebook.com/GeneralStaff.ua