Даша Квіткова розповіла про другу вагітність від Микити Добриніна через маммопластику: "Бідони не потрібні"

Даша Квіткова та Микита Добринін, фото з instagram
Даша Квіткова та Микита Добринін, фото з instagram

Під час вагітності Даша зізнавалась, що погладшала і після пологів вона стрімко почала повертатися в колишню форму, адже дівчина відрізнялася стрункістю, якої вона довго домагалася. Даша не раз розповідала, що у неї були проблеми з вагою у підлітковому віці. Але від шанувальників Даші "полетіла" ще одна досить цікава фраза, яка змусила Квіткову відповісти, відкривши завісу таємниці щодо майбутніх планів сім'ї.

В Auchanе пояснили, чи готуватись до дефіциту кавунів і якою буде ціна: "Це лише невелика частина від потреб українців"

Кавуни, фото: скріншот з відео
Кавуни, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Закупники мережі "Auchan Україна" зазначають, що цей сезон надзвичайно складний для баштанних. Адже зазвичай основним постачальником кавунів, який відкривав сезон була херсонська область, а згодом доєднувалась Одеська область. Спеціалісти із закупівель "Auchan Україна" додають, що намагаються віддавати перевагу одеським кавунам, а імпорт беруть лише за потреби. То ж зараз в магазинах Ашан є як український, так і імпортний кавун.

У Криму злетіла у повітря військова база: лунає повітряна тривога, почалася паніка

Вибухи у Криму, скріншот з відео
Вибухи у Криму, скріншот з відео

В тимчасово окупованому росією Криму сьогодні, 9 серпня, піднялися клуби чорного диму - повідомляється про вибухи на півострові та сирени повітряної тривоги. Колишній радник глави МВС Віктор Андрусів прокоментував цю ситуацію у своєму Телеграм-каналі. Він зазначає, що російські окупанти виявились не готові до цього і шоковані від своїх втрат.

Ольга Сумська розповіла, як Сніжана Єгорова зрадила Батьківщину, більше нічого немає: "Ти збожеволіла? Летять бомби"

Сумська та Єгорова, фото з вільних джерел
Сумська та Єгорова, фото з вільних джерел

Українська Роксолана Ольга Сумська також поділилася деякою інформацією про Єгорову. Акторка згадала свою останню розмову з путіністкою. Українська зірка театру та кіно зізналася, що припинила спілкуватися зі Сніжаною Єгоровою після її схвальних висловлювань у бік кровожерливої ​​політики путіна. У програмі "Слава+" Ольга розповіла, яким був їхній останній контакт із Сніжаною.

Росіянка припхалася до Австрії принижувати українок: розплата не забарилася і тільки почалася

Росіянка в Австрії. Фото: скрін youtube
Росіянка в Австрії. Фото: скрін youtube

Серед вулиці росіянка помітила двох українок та вирішила показово, знімаючи на камеру "поставити їх на місце". Любителька путінського режиму почала чіплятися до українок, заявляючи, що Херсон нібито завоювали, отже, й інше зможуть, напевно, не підозрюючи, що ВСУ вже близько.