Як вигідно поміняти валюту в Україні в 2022 році, не йдучи в мінус: курс кращий, ніж готівковий

Різкий стрибок долара сильно вплинув на українців, які тепер не знають, як поводитися з валютою. Так, невигідний курс в обміннику може загнати в мінус, але як правильно розпорядитися своїми грошима і поміняти валюту з мінімальними ризиками для свого бюджету? У цьому розбирався кореспондент ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Нацбанк дав інструкцію щодо того, як вигідно змінювати валюту онлайн. Курс трохи кращий за готівковий, але купити валюти в інтернеті можна не більше, ніж на 50 тисяч гривень в еквіваленті на місяць.

Обмін валют, фото знай.uа
Обмін валют, фото знай.uа

Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" народила синочка і порадувала українців неймовірними фотографіями: "Спасибі Всесвіту"

Українська співачка, учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія поділилася з шанувальниками в Instagram найважливішою новиною - вона народила синочка.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Ось ми і зустрілися. Ще один гарний і мужній чоловік приєднався до нашої родини", - Віра Кекелія про малюка на руках.

Віра Кекелія. Фото: скриншот Instagram
Віра Кекелія. Фото: скриншот Instagram

Декілька областей України зіткнуться з похолоданням, поки інші боротимуться зі спекою: прогноз погоди на 9 серпня

Синоптик Наталія Діденко прогнозує, що спека до +30...+36 градусів очікується завтра, 9 серпня, на півдні та сході України. У той же час, згідно з її прогнозом, опублікованим на особистій сторінці синоптика в соцмережі Фейсбук, значно прохолодніше повітря буде в західних областях, +20...+26 градусів.

Прогноз погоди, скріншот з відео
Прогноз погоди, скріншот з відео

Настя Каменських розплакалася перед Сенічкіним з Барбіром і вивалила весь біль душі: "Кохання - надія"

Настя Каменських буквально кричить на весь світ про те, як росіяни на чолі з путіним руйнують її улюблену Україну. Співачка стала гостею у студії "Сніданок з 1+1", де під час розмови не змогла стриматися та розплакалася. Дружина Потапа зізнається, що їй зараз дуже важко, як усім.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Насамперед ліки та їжа: на скільки зросли витрати українців за липень

З початком повномасштабної війни зросли ціни на багато необхідних продуктів, також виник дефіцит деяких із них. у липні українці більше витрачали на продукти, ліки, електроніку, ресторани та пальне. Зокрема, за їжу минулого місяця заплатили 24 млрд. грн., а за ліки – 2,7 млрд. грн. У той же час витрати на них, порівняно з попереднім місяцем, значно зросли – на 9,7% та 14,5% відповідно. Загалом купівля харчових продуктів становить понад 49% безготівкових витрат українців.

Продукти. Фото: скрін youtube
Продукти. Фото: скрін youtube