Кара їх наздоганяє: бригада, що звірствувала у Бучі відправилася у пекло

ЗСУ ліквідували окупантів зі складу 64-ї окремої мотострілецької бригади, які катували мирних жителів у Бучі. У соціальній мережі Вконтакте виклали фото одного зі стендів зі знищеними росіянами із 64-ї ОМБ із Хабаровська. Це одна з тих бригад, представники якої звіряли у Бучі.

рашистська бригада, яка звірствувала у Бучі. Фото: скриншот Telegram
рашистська бригада, яка звірствувала у Бучі. Фото: скриншот Telegram

Не брати до рук голку та чекати на веселку: 8 серпня українці шанують пам'ять святого Єрмолая

8 серпня Православна церква вшановує пам'ять святого Єрмолая, одного з Нікомідійських мучеників. Наші пращури помітили, якщо у цей день спекотно, то зима буде холодною. Якраз встигала перша картопля, з неї робили окрошку, вінегрет та інші страви для селянського столу. Також вважалося, що вже осінь йде травою і дає їй цілющу силу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Веселка, фото: Facebook
Веселка, фото: Facebook

За п'ять місяців війни у рф прийшлось шукати 16 додаткових генералів, частину усунув путін, частину — ЗСУ: Британська розвідка

Війна в Україні триває, росія не перестає сподіватися на захоплення нових територій, навіть якщо треба буде покласти частину населення в українську землю. Однак не може не тішити й те, що командувачі так само "закінчуються", як і рядові офіцери.

Російські військові. Фото: скриншот Youtube
Російські військові. Фото: скриншот Youtube

В НБУ назвали терміни, коли в Україні зростуть тарифи на комунальні послуги

В Україні очікується зростання вартості "комуналки" навіть попри мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги, запроваджений Верховною Радою. Такий висновок можна зробити з інфляційного з прогнозу НБУ. Зазначається, що зростання тарифів почнеться приблизно з другого півріччя 2023 року.

Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа
Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа

Російські ліси горять нещадним вогнем, так і до кремля недалеко: люди задихаються від диму, площа пожеж - до 83 тис. га

Росії-терористці знову жорсткого мстить природа. Тюменську область буквально захопив їдкий дим від палаючих лісів, влада навіть запровадила надзвичайний стан, хоча масштаби катастрофи поки що заперечує. Стало відомо про 64 зареєстровані пожежі за добу в Ханти-Мансійському автономному окрузі.

Дим від пожеж у лісах росії, скріншот з відео
Дим від пожеж у лісах росії, скріншот з відео