Президент Туреччини Ердоган вирішив стати на бік путіна: буде допомагати та вже закликає до переговорів

Зеленський і Ердоган. Фото: скріншот youtube
Зеленський і Ердоган. Фото: скріншот youtube

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган вкотре заявив, що його країна готова провести переговори президента України Володимира Зеленського та президента рф Володимира путіна.

"Я від початку наголошую, що переможця у війні в Україні не буде. Попри труднощі на місцях, я також твердо вірю, що криза буде вирішена за столом переговорів...".

Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" розповіла про поганий знак для українців: "Ховає кінці у воду"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

Поки більшість людей намагаються підтримувати та допомагати один одному, перебувають і аферисти, які прагнуть цинічно обікрасти українців, які постраждали від війни. Саме тому при спілкуванні з незнайомцями в інтернеті варто бути дуже пильними — на той бік екрану може виявитися шахрай, у тому числі й із країни-агресорки.

Чи можна виїхати закордон чоловіку, якого знято з військового обліку: пояснення Держприкордонслужби України

Черги на кордоні, скріншот з відео
Черги на кордоні, скріншот з відео

У Державній прикордонній службі України прояснили ситуацію стосовно виїзду закордон чоловіка, якщо він знятий (виключений) з військового обліку. Цей момент регулюється за змістом п. 2-6 Правил категорії осіб, яким дозволяється виїзд за межі України, визначено частиною першою статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", - зазначають у пресслужбі Держприкордонслужби України.

100 тисяч добровольців з Північної Кореї можуть взяти участь на боці росії у війні проти України

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Як говориться у повідомлені, під час прямого ефіру на Першому російському телеканалі експерт з питань оборони Ігор Кротченко заявив про те, що 100 тисяч добровольців з північної Кореї бажають приєднатися для підтримки російських військових. Як зауважили у виданні, пропозицію Північної Кореї не вдалося одразу перевірити, проте російській експерт підхопив її.

Надя Дорофєєва спантеличила мережу фото з волохатими ногами після того, як Дантес і Кацуріна з'явились разом в Мережі

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Українська блогер та ресторатор Даша Кацуріна та Володимир Дантес записали звернення до шанувальників зі спальні, а Надя Дорофєєва опублікувала фото ніг на лавочці. Шанувальник й дотепер важко переживають розрив зірок, та таролог напророчив, що Надя та Вова знову будуть разом.