Партизани ліквідували гауляйтера Нової Каховки Віталія Гура

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Українські партизани активно працюють у найглибшому тилу у російських окупантів і вкотре продемонстрували плоди своєї праці. Так, гауляйтера Нової Каховки застрелили. Денис Казанський зазначив, що за інформацією пропагандистських російських ЗМІ Віталія Гура намагалися врятувати і навіть розпочали транспортування до Криму, але зрадник України помер у дорозі.

Лідер "Антитіла" Тарас Тополя розблокував телефон на передовій пальцем вбитого побратима: "Ти не можеш допомогти"

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У свій день народження після обстрілу Тарас змушений був розблокувати телефон бійця, який загинув, його пальцем, і ця історія потрапила на відео.

"Так співпало, що на мій день народження ми знаходились на бойовому чергуванні, у нас були поранені та вбиті. Це потрапило у відеоролик про день народження", ― пояснив він.

Володимир Зеленський нагадав путіну про похилий вік і передрік його швидкий "розпад": перед Богом доведеться відповідати всім

путін і Зеленський, фото: скріншот з відео
путін і Зеленський, фото: скріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський вирішив попередити путіни через його досить значний вік. Час задуматися, що скаже перебуваючи перед Богом. Люди не вічні – це всі знають. Російському диктатору вже у жовтні виповниться 70 років, і йому давно настав час задуматися про те, що він скаже Богу, адже після себе він залишив пекло на землі.

Євген Клопотенко з "МастерШеф" розповів про стосунки із Златою Огнєвіч, вона навіть намагалася готувати: "Тату зробила"

Євген Клопотенко, фото Знай.ua
Євген Клопотенко, фото Знай.ua

Переможець МастерШеф зізнається, що шанувальниці йому часто пишуть і звуть його на побачення. Але він не погоджується, адже його популярність йому трохи заважає. Він вважає, що йому потрібна людина, яка зможе це витримати. Решетник зазначив, що тоді потрібен хтось спокійний, на зразок головної героїні 2 сезону шоу "Холостячка" Злати Огнєвіч.

Зниження зарплат в Україні на 30-40%: яка ситуація на ринку праці зараз і кому платять найменше

Українці. Фото: скриншот Telegram
Українці. Фото: скриншот Telegram

Фахівці розповіли, кого торкнулося зниження зарплат під час війни та кому тепер платять критично мало. З лютого 2022 року інформація про те, якою є середня зарплата в Україні, не оприлюднюється. Водночас в інфляційному звіті Нацбанку за липень міститься припущення, що зарплати у 2022 році скоротяться на 12%.