На росії батьки загиблого окупанта чубляться за гробові: ганьбляться та вирішують, хто більш гідний

Батько покинув сім'ю ще в дитинстві і щойно запахло грошима — одразу ж подав право на частку. Ось тільки мати рашиста не зовсім згодна з таким прагненням колишнього чоловіка, тому змушена позиватися до нього. Мати загиблого розповідає, що батько навіть не платив борги з аліментів, а жінка виховувала трьох дітей сама. Їй би тішитись, адже є ще двоє синів, за які можна отримати гробові.

Загиблий рашист. Фото: скриншот Telegram
Загиблий рашист. Фото: скриншот Telegram

Блогерка Таня Пренткович розповіла Нікітюку про "війну" старшого сина з новонародженим Адамом: "У нас паніка"

Сторінка української блогерки Тані Пренткович налічує 1,1 мільйона фоловерів. Нещодавно дівчина вдруге стала щасливою мамою, народивши сина Адама в такий напружений час. На відміну від більшості новоспечених матусь, вона одразу виклала в Instagram фото та відео з малюком. І на багатьох сторіз видно, як старший син Тані, 6-річний Іван, ніжно обіймає та грає з крихіткою-братиком. Але чи все насправді таке мило, як виглядає в соцмережах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Таня Пренткович з родиною, фото: tanyaprentkovych
Таня Пренткович з родиною, фото: tanyaprentkovych

Окупанти рознесли ПриватБанк та Нову Пошту в Херсоні, українка показала "русский мир": "Донька не добирала слів"

Жителі окупованих мст України перебувають у постійному тихому терорі від росіян, які не дають так просто жити тим, хто залишився та, але не хоче приймати окупаційну владу. Для того, щоб світ не забував про ці міста, українці мусять кричати про инх завжди. Вирішила в цьому допомгти і телеведуча з СТБ Тетяна Висоцька, яка започаткувала рубрику "Херсонські Голоси". На своїх сторінках ведуча поділилася ще однією історією українців з окупованого Херсону.

Татьяна Высоцкая и "Херсонські голоси"
Татьяна Высоцкая и "Херсонські голоси"

Оля Полякова напророчила супер хіт Насті Каменських: "Я чула її. Мені ставив Олексій"

Як відомо, після втечі з України, Потап та Настя нарвались на хвилю хейт зі сторони шанувальників. Проте за кордоном Настя, яка продовжує сольну кар'єру, допомагає Україні та готує до виходу новий трек. До цього співачка вже публікувала кадри з нової роботи - елемент вбрання, вінок. Варто зазначити, що Оля Полякова не втрималась та прокоментувала публікацію Каменських. Співачка повідомила, що цю пісню їй показував Олексій, вона її чула.

Каменських і Полякова. Фото: скрін youtube
Каменських і Полякова. Фото: скрін youtube

Михайло Подоляк розповів про мирні переговори з росією: рашисти будуть у люті від такого розкладу

Мирні переговори України з росією все ж таки відбудуться колись, проте поки що за один стіл сідати ніхто не буде. Спочатку потрібно зміцнити свої позиції на полі бою, а для цього нам потрібне ще більше озброєння від наших західних партнерів. Щоб говорити з росією, потрібно мати правильну переговорну позицію. Вона містить чотири простих складових.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube