Війна скасовується: Ненсі Пелосі прибула до Тайваню, а Китай висловив стурбованість

Китайці та тайванці дуже агресивно помахали один одному крилами бойових літаків, але червона риса не пройдена, і наказ завдати удару по центрам ухвалення рішення ніхто так і не віддав. МЗС КНР висловило стурбованість і заявило, що візит спікера Палати представників США Пелосі на Тайвань є серйозним порушенням суверенітету та територіальної цілісності Китаю.

Тайванці чекають прильоту Ненсі Пелосі. Фото: скриншот Telegram
Тайванці чекають прильоту Ненсі Пелосі. Фото: скриншот Telegram

Тіна Кароль від душі посміялася, глянувши на Олю Цибульську, що співає, в компанії курочок: "Наскандалила"

Відома українська співачка Тіна Кароль смішно відреагувала на свою колегу Олю Цибульську, яка взялася українізувати її пісню 2021 року "Скандал". Такий порив творчості дуже зворушив Тіну і вона щиро посміялася.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Російський дипломат у США зганьбився боєм із соняшниками: "Роздратує кожен символ"

Російська "дипломатія" вкотре показала своє справжнє обличчя. Хоча, на превеликий жаль, забувати його останнім часом на довго не доводиться. "У Вашингтоні співробітник російського посольства розтоптав соняшники, які туди принесли дві маленькі дівчинки", - йдеться у повідомленні.

Соняхи біля посольства, facebook.com/StratcomCentreUA
Соняхи біля посольства, facebook.com/StratcomCentreUA

Переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоби була хороша фігура: "Я повернулася"

Блогерка та модель Даша Ульянова розмістила кілька спокусливих фото, відповіла на деякі запитання від шанувальників, і знову, як за старих добрих часів, почала публікувати свої тренування. Красуня замість відлежування на сонечку пішла до спортзалу, виставила попу і почала посилено тренуватися.

Даша Ульянова. Фото: скриншот Instagram
Даша Ульянова. Фото: скриншот Instagram

Російські літаки приземлятимуться "без гальм", щоб не зношувати дефіцитні деталі - санкції "не працюють"

Пілотам російських компаній порекомендували рідше використовувати гальмо при посадці та рулюванні, щоб знизити знос деталей. Санкції, які впровадили в РФ, позбавили зомбожителів росії безпечних польотів. У РосЗМІ повідомляють, що "Аерофлот" довів до своїх співробітників рознарядку, що сідати можна без гальм і порадив активніше використовувати реверс замість автоматичного гальмування.

літаки рф тепер літатимуть без гальм. Фото: скриншот Youtube
літаки рф тепер літатимуть без гальм. Фото: скриншот Youtube