ЗСУ відтискають ворога, вже відбили близько 50 населених пунктів на Херсонщині: ворог тікає та нищить все навкруги

На Херсонщині ЗСУ деокупували 46 населених пунктів, проте у багатьох селах все ще тривають обстріли, тому мешканцям не варто повертатися, а хто не виїхав, бажано це зробити найближчим часом. Про це сказав виконувач обов'язків Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій на онлайн-брифінгу в понеділок, 1 серпня.

Знищена російська техніка. Фото: скриншот YouTube
Знищена російська техніка. Фото: скриншот YouTube

Підполковник Михайло згадав жахіття 24 лютого: "Ворог намагався взяти в оточення, готувалися до найгіршого"

Офіцер оперативного командування "Північ" підполковник Михайло, який в українському війську уже понад 24 роки, розповів, як розвивалися події у його житті у той страшний день 24 лютого. Чоловік говорить, що піти служити - це був його вибір, про який він ніколи не пожалкував. За тривогою, як і всі військові, Михайло рано-вранці 24 лютого прибув на місце служби та отримав бойовий наказ.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Підполковник Михайло, facebook.com/kommander.nord/
Підполковник Михайло, facebook.com/kommander.nord/

Аеророзвідник "Шкіпер" повернувся з Канарських островів, щоб стати обличчям до обличчя з ворогом: "Виборювати перемогу"

Військовослужбовець "Шкіпер" повернувся з Канарських островів на Херсонський напрямок, щоб смажити російських окупантів! Як розповіли на фейсбук-сторінці Оперативного командування "Південь", "Шкіпер" у мирному житті - інструктор із керування вітрильними яхтами. У лютому чоловік готувався до участі у міжнародних змаганнях. 12 яхт із державними прапорами мали представляти Україну!

Військовослужбовець Шкіпер, facebook.com/okPivden
Військовослужбовець Шкіпер, facebook.com/okPivden

Витягне з біди та захистить від воpoгів: як правильно звертатися до святого пророка Іллі 2 серпня, найсильніші молитви

Щороку 2 серпня віряни вшановують пам'ять старозавітного святого пророка Іллі. Його дуже шанували ще за часів Київської Русі. Вважається, що виходити в поле на день Іллі заборонено, тому що людину може вбити блискавка. В цей період починалися дощі з грозами, тому в народі пророка Іллю вважали покровителем громовиці. Також цього дня категорично не можна купатися.

Святий пророк Ілля
Святий пророк Ілля

Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зрозумів, чому на планеті виникають війни: "Хм, дуже мудро!"

Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький не перестає допомагати Збройним силам України, збираючи гроші на їхні потреби. Гуморист регулярно розповідає кумедні історії зі свого життя, щоб зібрати гроші. На своїй сторінці в соцмережі Фейсбук він виклав новий пост в якому спробував пояснити чому люди є такими жорстокими й воюють між собою влаштовуючи криваві бійні як от росія.

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy