Мирного рішення не буде? Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ін знову почав погрожувати США війною

Кім Чен Ин, фото: скріншот з відео
Кім Чен Ин, фото: скріншот з відео

За отриманими даними, Північна Корея готова будь-якої миті розпочати мобілізацію своїх сил стримування ядерної війни, і тим самим готова боротися зі Сполученими Штатами Америки. Про це всім особисто заявив не змінний лідер держави Кім Чен Ин. Сталося це під час його виступу на заході з нагоди 69-ї річниці перемир'я у Корейській війні, яка по суті є замороженим конфліктом, і офіційного закінчення не було.

Донька Юрія Ткача з "Квартал 95" переспіла "Стефанію" у несподіваному дуеті: "Поки батя у відрядженні"

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач показав, як його донька Ліза влаштувала імпровізований концерт просто на дивані. Ліза переспіла хіт Kalush Orchestra "Стефанія", з яким вони підкорили "Євробачення-2022". Дівчинці на допомогу прийшов домашній улюбленець - такса Буся, яка, як могла намагалася підспівувати. Примітно, що Буся на відео у рожевій панамі – візитівці фронтмена Kalush Олега Псюка.

Фанати Фенербахче вихваляли путіна на матчі з Динамо та звинуватили Буяльського в цьому: скарга від киян вже в УЄФА

Фенербахче-Динамо, фото: fcdynamo.com
Фенербахче-Динамо, фото: fcdynamo.com

Феєрію від перемоги України затьмарила мерзенна поведінка вболівальників Фенербахче. Турки після першого забитого гола (Віталій Буяльський) киян стали скандувати на весь стадіон "Володимир путін!". Мабуть, господарі намагалися якось зачепити гравців "Динамо", але, на щастя, з дисципліною у команди Мірчі Луческу все чудово, і вона відповіла на образу як треба голами. Деякі турецькі популярні журналісти розповсюджують інформацію, що це була просто відповідь на провокацію Буяльського. Віталію приписують спробу роздратувати фанатів Фенербахче.

Українська Лара Крофт із ЗСУ підкорила мережу: "Щоб наші діти жили під мирним небом"

Олександра з ЗСУ. Фото: скриншот Instagram
Олександра з ЗСУ. Фото: скриншот Instagram

Олександра ще 24 лютого продумувала план, як приєднатися до своїх побратимів. А вже 28-го дівчина була у військовій частині. Фотографії Олександри збирають тисячі лайків та безліч коментарів. За словами військової, найбільш груба помилка, яку може зробити народ, що воює з країною-агресором, — це розв'язати другу війну всередині країни. Тому Олександра побажала українцям підтримувати і цінувати одне одного.

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" знайшла фанатів з росії та передала "привіт" від Притули: "Передайте своїм"

Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube

Зараз до Instagram Stories вона звернулася до росіян, бо дізналася, що має невелику кількість фанатів звідти. На знімку представлено статистику, з якої стало відомо, що за Іриною Сопонару стежать 77,2% підписників з України, 5,1% - з Польщі, а слідом і йде країна-агресор. Далі вона поділилася невеликим фрагментом із ролика, опублікованого Сергієм Притулою 25 липня 2022 року.