NOVUS у Retroville, який серйозно постраждав після ракетного удару, 22.07 знову запрацював. Тепер він знову зможе забезпечувати своїх покупців продуктами, а працівників - роботою.

ТРЦ і БЦ Retroville 20 березня зазнав ворожого обстрілу, що й призвело до понівечення магазину NOVUS. Завідувачка власного виробництва NOVUS Ілона Логвінова того дня перебувала на робочому місці й поділилася моторошними спогадами, які воліла б забути.

"Був дуже сильний вибух, стеля впала на мене і я почала звідти вибиратися. Ти біжиш, переступаєш через скло, навколо все розкидано, там іскрить, там вода на мене ллється. І я розуміла, що там є ще люди. Все як у фільмі жахів",– пригадує страшний день Ілона. Ілона Логвінова

наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві
наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві

Зараз магазин повністю відновили й він розпочав роботу. У відновлювальні роботи магазину вклали 20 мільйонів гривень. У Новусі розповідають, що просто не могли розчарувати покупців, тому підготували вдосталь знижок і повернули вже знайомі людям відділи.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кожне відкриття для нас особливе, адже це маленький крок до великого відновлення країни. А відновлення нашого флагманського магазину NOVUS у Retroville – вже великий крок. Робимо його, затамувавши подих! І з вірою, що магазин знову приноситеме радість, комфорт і звісно смачні продукти кожному з відвідувачів",– діляться у компанії.

Крім того, з нагоди відродження магазину мережа робить багато вигідних пропозицій. Наприклад, -25% на будь-яку другу піцу, знижки на овочі та фрукти, м'ясні та рибні вироби, а також пропонує особливі умови для клієнтів, роблять покупки про запас.

наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві
наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві

Нагадаємо, російська армія зламала зуби на харківських селах: "Пиз*ы получили, 20 человек убило, 100 раненых"

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"