Дуже часто хлопці намагаються справити враження на дівчат, не думаючи про ті наслідки, які можуть наступити внаслідок цього і наступна історія є дуже яскравим підтвердженням.

Кейн Фолкнер-Уайлд, 23 роки, тримав руку на нозі 16-річної Софії Хан, тоді як близький друг Макс Хелкроу попередив із заднього сидіння: "Пригальмуй, або ми всі помремо" .

За кілька хвилин автомобіль на швидкості врізався в дерево неподалік Лоутона, Ессекс, і близько 2 години ночі 24 серпня 2019 року Софія і Макс загинули.

Двоє інших пасажирів, Алана Купер та Мей Хант, яким тоді було 16 та 17 років, отримали тяжкі травми та кілька тижнів лікувалися у лікарні.

Фолкнер-Уайлд повідомив владі, що Софія була за кермом під час аварії, але докази показали протилежне, і його засудили до восьми років ув'язнення.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Кейн Фолкнер-Уайлд був ув'язнений на вісім років і шість місяців
Кейн Фолкнер-Уайлд був ув'язнений на вісім років і шість місяців

За словами прокурора Мейріка Вільямса, 23-річний чоловік майже вдвічі перевищував допустиму норму водіння у нетверезому стані (149 мг алкоголю на 100 мл дихання), коли машина вилетіла з дороги.

Королівський суд Челмсфорда дізнався, що він "намагався справити враження" на Софію, ведучи машину швидко.

Пан Вільямс сказав: "Автомобіль проїхав 50-100 метрів узбіччям, перш ніж зіткнутися з деревом, що призвело до катастрофічних пошкоджень автомобіля. В результаті удару вони загинули. Це призвело до того, що задня частина автомобіля виявилася майже під прямим кутом до передній частині автомобіля".

21-річний Макс Хелкроу попередив водія знизити швидкість за кілька миттєвостей до аварії
21-річний Макс Хелкроу попередив водія знизити швидкість за кілька миттєвостей до аварії

Було доведено, що підсудний був справжнім водієм після того, як його ДНК було виявлено на бічній подушці безпеки та ручці водія.

Виступаючи після вироку, родина Макса віддала належне "чудовому" молодому футболісту, який "жив повним життям", і розкритикувала Фолкнер-Уайлда за те, що він не сказав правду про те, хто був за кермом автомобіля.

Згідно Метро , заява гласила: "Ніякі слова не можуть описати втрату нашого Макса. Він любив і жив повним життям з музикою, друзями та футболом. Макс був чудовим хлопчиком з добрим серцем і світлим майбутнім . Наша сім'я більше двох років зазнавала непотрібного випробування через примусове поведінки поряд із повною відсутністю співчуття, що змусило нас пережити день смерті Макса. Цього можна було б уникнути, якби правду сказали на самому початку. Макса тут може і не бути, але він завжди буде з нами" .

Тим часом, Нурін Хан, убита горем мама Софії, заявила суду: "У неї навіть не було шансу прожити своє життя. Її мрія стати адвокатом у кримінальних справах так і не здійснилася. Її друзі любили її та обожнювали".

Фолкнер-Уайлд був ув'язнений на вісім років і шість місяців 18 січня 2022 року після того, як був визнаний винним у смерті людей внаслідок небезпечного водіння. Він також був позбавлений права керування транспортним засобом на 10 років та 8 місяців.

Нагадаємо, що російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях .

Раніше ми повідомляли, що Володимир Зеленський згадав загиблого друга з "Кварталу 95" .