Відколи росія розпочала широкомасштабну війну проти України, там раптово знизилася народжуваність. Такого у рашистів не було з часів Другої світової.

Цю цікаву статистику повідомляє естонський російськомовний канал "Можем объяснить", зробивши відповідні висновки на основі аналізу публікації Росстату з березня по травень 2022 року.

Зокрема, повідомляється, що упродовж трьох місяців у рф народилося 318,3 тис. дітей. А за аналогічний період 2021 року на світ з'явилося 345,7 тис. осіб. То ж загалом росіяни стали менше народжувати з початку 2022 року. Проте найбільш різке падіння припало саме на місяці війни.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Додається, що найгірший показник зафіксовано у Псковській області – там падіння народжуваності склало 22%. Водночас антирекорд зареєстрували у квітні, адже тоді народилося менш як 100 тис. дітей, вперше з часів Другої Світової війни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Незалежний демограф Олексій Ракша назвав імовірні причини: виїзд майбутніх матерів з росії та наслідки коронавірусу, а точніше — вакцинації. Крім того, за даними росстату, за три місяці війни росіяни також почали частіше розлучатися.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, звільнення від мобілізації: названо категорію осіб, яка може отримати відстрочку від призову на військову службу

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"