Великому другу України Вахтангу Кікабідзе виповнилося 84 роки: вірить у поразку росії та аварію путіна

Знаменитий грузинський кіноактор, режисер, виконавець авторських пісень Вахтанг Кікабідзе сьогодні, 19 липня, відзначає 84-річчя. Вахтанга Кікабідзе дуже люблять та поважають в Україні, адже він відомий тим, що завжди підтримував нашу Батьківщину. Зокрема став на її захист після початку російського вторгнення.

Вахтанг Кікабідзе, кадр з відео
Вахтанг Кікабідзе, кадр з відео

Колишню Еллерта Ксенію Мішину жорстко зрадила людина, якій вона довіряла: "Життя перевіряє на міцність"

Українська актриса, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вийшла в Insta Stories із сумною новиною. Як вона заявила, стрес через військові дії немов витягує назовні всі слабкі сторони людей. Згодом вони здатні завдати болю, а у випадку з артисткою – зрадити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ксенія Мішина та Аліна Доротюк, кадр з відео
Ксенія Мішина та Аліна Доротюк, кадр з відео

Чистять репутацію? "Вконтакте" разом із російськими спецслужбами масово видаляють акаунти полонених окупантів

Стало відомо, що російська соціальна мережа "Вконтакте" масово видаляє сторінки окупантів, які потрапили в полон до українців. За цим може стояти військове керівництво. За даними журналістів, сторінки у соціальних мережах видаляють не українці, не родичі окупантів і навіть не самі військові. Цим можуть займатися їхні командири, оскільки явище досить масове.

Полонені, фото: скріншот з відео
Полонені, фото: скріншот з відео

Напередодні бою з Джошуа Усік узяв уроки у Мухаммеда Алі: "Плавай, як акула"

Олександр Усик знаходиться поза Україною і готується до одного з найважливіших поєдинків із сильним і потужним суперником - Джошуа, бій з яким відбудеться за місяць. У коментарі до фото Олександр написав вираз відомого боксера Мухаммеда Алі, трохи перефразовуючи його: "Порхай, як метелик, жали як бджола". Усік першу частину пропозиції замінив на "Плавай, як акула".

Олександр Усик. Фото: скриншот Instagram
Олександр Усик. Фото: скриншот Instagram

На росії показали, як самі стріляли по окупованих територіях – карти з цілями опублікували у ЗМІ

Російські пропагандисти дали збій і показали на містах, що обстрілюють, міста, які зараз знаходяться під їх контролем. Так, виходячи з карток розміщених на сміттєзвалищі РИА Новости, рашисти бомбили Луганськ і Новоданилівку, а ще під обстріл потрапили Нова Каховка та Херсон.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео