Ціною власного життя захистив українське небо: Віталій Мовчан одним з перших прийняв бій з російськими окупантами 24 лютого

Герой України Віталій Мовчан ціною власного життя захистив українське небо. У день повномасштабного вторгнення рф 24 лютого обслуга зенітно-ракетного комплексу (ЗРК), яку очолював Віталій, перебувала на бойовому чергуванні. Цю героїчну історію розповіла пресслужба Міністерства оборони України на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Герой України Віталій Мовчан, facebook.com/MinistryofDefence.UA
Герой України Віталій Мовчан, facebook.com/MinistryofDefence.UA

Оля Цибульська зі сльозами на очах попрощалася з близьким другом, життя якого забрали окупанти: "Моє серце на шматки"

Оля Цибульська поділилася з шанувальниками своїм болем. Вона втратила близького друга та колегу Каріма Гуламова, який працював ведучим на музичному телеканалі М2. Хлопець служив у ЗСУ та загинув у бою з окупантами. Така трагічна новина далася співачці дуже тяжко.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Понад 1750 авіаударів по окупантах: Повітряні Сили ЗСУ повідомили про блискавичний розгром росіян

Повітряні Сили Збройних Сил України відзвітували, що понад 1750 групових авіаударів по окупантах завдала українська авіація з початку повномасштабного вторгнення росії. Відповідну статистику опублікувала пресслужба Повітряних Сил Збройних Сил України.

Повітряні сили ЗСУ, facebook.com/kpszsu
Повітряні сили ЗСУ, facebook.com/kpszsu

Глава ПЦУ митрополит Епіфаній пояснив, як путін пов'язаний з Сатаною: "Особливий вид біснування"

Глава ПЦУ митрополит Епіфаній детально роз'яснив, як біснування пов'язане з агресією росії, яка розв'язала кровопролитну війну проти українців. Митрополит Епіфаній пояснює, що біснування є важким духовним розладом, коли один або кілька злих духів втручаються у зв’язок душі з тілом, безпосередньо змушуючи тіло виконувати те, чого бажають вони, а не людська особистість.

Митрополит Епіфаній, facebook.com/epifaniy
Митрополит Епіфаній, facebook.com/epifaniy

Тоня Матвієнко зізналася, чи справді стосунки з Арсеном Мірзояном на відстані дали "тріщину": "На жаль..."

Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна розкрила безліч цікавих подробиць про своє життя за кордоном, розповіла про стосунки з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, та відповіла, де зараз перебуває її зіркова мама Ніна Матвієнко.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram