Жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидані центром міста

Росіяни знову завдали удару по цивільній інфраструктурі. На цей раз під приціл потрапила Вінниця. Окупанти атакували посеред дня центр міста, наповнений людьми. Сталося це приблизно об 11-й ранку, через кілька хвилин після оголошення повітряної тривоги. Пізніше місцева влада підтвердила "прильоти", і повідомила про жертв і поранених.

Ракета потрапила до будівлі з офісними приміщеннями, і від ударів постраждав також Будинок офіцерів, розташований неподалік житлових будинків.

Вінниця, фото: ДСНС
Вінниця, фото: ДСНС

Співачка Roxolana повідомила про загибель та поранення членів своєї команди після удару Росії у Вінниці: "Ніколи не пробачимо"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українська співачка ROXOLANA, чий концерт мав відбутися сьогодні у Будинку офіцерів у Вінниці, повідомила, що частина її команди у момент удару ЗС РФ перебувала у центрі міста. Внаслідок обстрілу одна людина з команди артистки, на жаль, загинула. Ще один зараз бореться за життя, багато членів команди поранено.

Roxolana, instagram.com/roxolanas
Roxolana, instagram.com/roxolanas

Ціни на свинину в Україні змінилися: які прогнози щодо вартості м'яса дають фахівці

Фахівці протягом останніх місяців на українському ринку свинини відзначають пожвавлення імпортної активності. За їхніми даними, у червні було імпортовано свинини майже в 4 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Обсяг постачання м'яса за місяць становив 9 тис. тонн, що на 46% більше, ніж у травні. Топ країнами-експортерами стали Польща, Данія, Нідерланди.

Ціни на свинину, facebook.com/UkrainianAgribusinessClub
Ціни на свинину, facebook.com/UkrainianAgribusinessClub

Настя Каменських без Потапа у компанії сімох чоловіків нарвалася на хейт: "А Льоша де?"

Передплатники розчаровані, що співачка Настя Каменських разом із Потапом залишаються за кордоном та виїхали їх музиканти. Про зустріч зі своєю командою співачка розповіла на своїй сторінці. Стоїть Настя, поряд із нею сім чоловіків її команди. Потапа поруч із нею не було.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Олексій Арестович спрогнозував швидку поразку окупантів, люди почали підозрювати: "Росія вже мертва"

Стало відомо про те, чим зараз зайняте російське керівництво, і якою є ймовірність швидкого закінчення війни. Росія продовжує летіти прірву зі швидкістю світла. На цю тему вирішив висловитись радник глави Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським юристом та правозахисником Марком Фейгіним.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram