Дантес потрапив під "обстріл" під час прогулянки: "Голубина дупа атакувала"

Дантес показав кадри, які б опублікувало далеко не кожне публічне обличчя. Артист, перебуваючи в Ізраїлі та прогулюючись вуличками, потрапив під "обстріл". Ось тільки атакували його зовсім не зброєю. На відео Дантес стоїть забруднений у голубиному посліді. Птах потрапив артистку в шию, на футболку та на руку. Співак стоїть, посміхаючись і показуючи на камеру, як йому прилетіло.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Росіяни збісилися через українські торти із зображенням ліквідованих окупантів: "Ви діти диявола"

Днями в Мережі з'явилися фотографії дуже цікавих тортів для продажу з зображеннями ліквідованих російських окупантів. Однак ці вишукані кулінарні творіння чомусь не сподобалися росіянам. Окупанти так розізлилися, що назвали українців дітьми самого диявола. І це всього лише через солодощі. Водночас про звірства своєї армії на українській землі вони воліють відмовчуватися, заперечувати або радіти смертям безневинних людей. І аж ніяк не засуджувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Торти з зображеннями ліквідованих окупантів, скріншот з Телеграму
Торти з зображеннями ліквідованих окупантів, скріншот з Телеграму

ПриватБанк повідомив клієнтам гарну новину: тепер зайві кошти витрачати не прийдеться

У ПриватБанку повідомили, що тепер клієнти не мусять витрачати зайві гроші на телефонні дзвінки до відділення. Ця функція особливо буде корисна для тих людей, які зараз перебувають за кордоном. Досить часто, щоб з'ясувати свої питання, вони змушені буди витрачати кошти у роумінгу, а закордонний зв'язок недешевий.

Приватбанк. Фото: Today.ua
Приватбанк. Фото: Today.ua
Приватбанк. Фото: Today.ua

Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

Оля Полякова поділилася подальшими планами розвитку своєї творчої кар'єри. Співачка ведучим у шоу "Сніданок з 1+1" зізналася, що активно працює над новим україномовним альбомом і готується до дуету з артистом Артемом Пивоваровим, який, за її словами, буде дуже "голосовим і глибоким". Вона заявила, що це буде щось особливе, і такої шанувальники її ще не бачили.

Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа
Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа

Російські окупанти провалили головне завдання, поставлене путіним: у ГУР розсекретили подальші плани Кремля

У ГУР наголошується, що путінська армія не змогла виконати головне завдання путіна – повністю захопити Україну. У Кремлі вирішили задовольнятися тим, що вже є і активно готуються до приєднання тимчасово окупованих територій до росії.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube