Дмитро Медведєв у відчаї та може накласти на себе руки – астролог

Астролог Валентина Віттрок розшифрувала натальну карту дмитра медвєдєва, котрий неодноразово дозволяв собі жорстокі та неадекватні заяви щодо України. За інформацією, яку отримала астролог, у гороскопі мєдвєдєва присутні вплив двох планет - Марса та Нептуна. Ці поєднання говорять, що людину з високою імовірністю очікує насильницька смерть від зброї, або отрути.

Дмитро медвєдєв. Фото: скриншот YouTube
Дмитро медвєдєв. Фото: скриншот YouTube

На Донбасі загинув колишній гравець "Динамо" та однокласник Шовковського Сергій Баланчук: хоробро захищав батьківщину до останнього

Під час боїв за Донбас загинув вихованець київського "Динамо", однокласник Олександра Шовковського Сергій Баланчук. Про це повідомляє офіційний сайт ФК Динамо Київ. 47-річний колишній футболіст "Динамо" Сергій Баланчук загинув внаслідок ворожого обстрілу під містом Бахмут у Донецькій області. Він у складі Сил оборони України захищав Донбас.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Сергій Баланчук. Фото: ФК Динамо Київ
Сергій Баланчук. Фото: ФК Динамо Київ

Німеччина знову показала свою гнилу сутність: відмова від допомоги Україні і скандал із зґвалтуванням Шольца

Днями в Німеччині розпалився скандал. На вечірці де був присутній Олаф Шольц дівчатам підмішали "порошок для зґвалтувань", а тим часом блокують пакет допомоги Україні від ЄС. Звинувачення в бік канцлера полетіли настільки серйозні, що він може втратити посаду.

Олаф Шольц. Фото: скриншот Youtube
Олаф Шольц. Фото: скриншот Youtube

На росії "закінчились" чоловіки – кого відправляють на війну

В рФ наймають до війська не простих новобранців, відбір та рекрутство відбувається серед засуджених. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України. Також розвідники встановили, що на рф встановлюють стеження за родичами вбитих в Україні військових.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

До ЗСУ прийшла допомога, звідки не чекали — розгромили батальйон "днрівців"

На Донецькому напрямку воїнам ЗСУ допомогли, позбавивши цілого батальйону "днр". Про це повідомляють у СБУ, підтвердженням інциденту стало перехоплення розмови окупантів між собою. Один іншому орк хвалиться, що розбомбили 2 батальйон першого армійського корпусу "народної міліції днр", який воює у складі армії рф.

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube