Безоплатне розмитнення автомобілів: у Кабміні назвали категорії, які не потрапили під заборону з 1 липня

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав українських водіїв пересідати на електромобілі, адже вони, як і раніше, не обкладаються митом і ПДВ. Крім того, він нагадав про пільги на авто для ЗСУ. Для деяких транспортних засобів пільги все ж залишилися попри те, що з 1 липня безплатне розмитнення авто в Україні скасовано. Відповідне пояснення дав прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

автомобіль, Розмитнення: скриншот youtube ТСН
автомобіль, Розмитнення: скриншот youtube ТСН

Лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук став батьком вдруге: батьки повідомили, як назвали донечку

У лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука народилась донечка, яку щасливі батьки назвали Соломія. Офіційна заява з'явилася на фейсбук-сторінці "Океану Ельзи". Дівчинка з'явилася на світ ще 21 червня, але батьки вирішили поки що не розповідати про це. І лише зараз про народження дитини офіційно повідомила пресслужба гурту.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Святослав Вакарчук, фото з Instagram
Святослав Вакарчук, фото з Instagram

ПриватБанк запровадив нові обмеження для карток клієнтів: кому заблокують витрати

ПриватБанк запровадив нові обмеження щодо карт. Таке рішення можливе у випадку, якщо клієнт відмовиться документально підтвердити доходи за обігу 500 тисяч гривень на місяць. Про це повідомили у пресслужбі держбанку. Там назвали нові вимоги для своїх клієнтів, при недотриманні яких стане можливим запровадження щодо них вищезгаданої заборони.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Майже всі чоловіки та більшість жінок підуть на війну: Сергій Братчук звернувся до українців

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук записав чергове звернення, в якому він повідомив до чого готуватися на випадок затягування війни. Як повідомив речник ОВА, є всі шанси, що війна затягнеться, а в такому випадку переважна більшість чоловіків, які мають базове здоров'я, підуть воювати та більша частина жінок теж підуть на війну.

Сергій Братчук. Фото: скрин відео
Сергій Братчук. Фото: скрин відео

"Королева ночі" Оля Полякова спустилася в підземку, щоб повторити славу Вєрки Сердючки та Ніно Катамадзе

Відома українська співачка, знаменита "Королева ночі" Оля Полякова спустилася до київської підземки, щоб дати концерт і таким чином хоч трішки підняти настрій українцям, яким довелося багато пережити останнім часом.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Боєць ЗСУ, якому розірвало руку і ногу, закликає мститися росіянам за будь-яку ціну: "Їб*ште, бл*дь, як в останній день!"

Воїн ЗСУ, лідер руху "Демократична Сокира" Юрій Гудименко після серйозного поранення у жорстокому бою з російськими окупантами, дав настанови українцям, які не дозволять нікому навіть допустити думку, щоб опустити руки. Військовослужбовець пригадав день, коли отримав серйозні поранення. Але він не нарікає, адже йому вдалося вижити.

Юрій Гудименко, instagram.com/demsokyra.space
Юрій Гудименко, instagram.com/demsokyra.space