Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" затягла "горішок" і показала ліки від стресу

З 24 лютого українці живуть у стресовій ситуації. А це небезпечно і навіть може привести до передчасного старіння. Після повномасштабної інвазії важко контролювати себе і знайти ефективний спосіб позбутися від стресу. Однак Катя не розгубилася. Спочатку її втішав великий чорний пес, що терся об ноги.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Підживлення цибулі в липні: чому важливо не пропустити цей етап і які добрива найкращі

Досвідчені садівники поділилися своїми хитрощами, щоб урожай в результаті вас не засмутив. Так як цибулю висаджують навесні, то формування головок починається в липні. Щоб культура дозріла самостійно, варто взяти азотисті речовини.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вирощування цибулі, кадр з відео
Вирощування цибулі, кадр з відео

Парамедик "Тайра" в кольорах описала перебування в полоні російських окупантів: "Тортури і психологічний тиск"

"Тайра" розповіла, що умови утримання нестерпні, адже в одній маленькій камері утримується кілька десятків ув'язнених, а кількість ліжок в кілька разів меншою, тому про нормальний сон не може бути й мови.

"Вони годуються більш-менш, померти з голоду не вдасться. Але за останній тиждень нам навіть мила не дали. У камері 22 жінки, камера 3 на 6 метрів, 10 ліжок", - розповіла вона.

Тайра. Фото: скриншот Youtube
Тайра. Фото: скриншот Youtube

Юлія "Зайка" хотіла стати гарячою дівчиною, поки Міша Заливако "звільнився": "Треба бути"

В одинадцятому сезоні вона дійшла до фіналу, але Михайло Заливако все ж вирішив обрати Анну Богдан. Тепер Юлія Бельченко записала в TikTok невелике відео, в якому описала свої думки.

"Коли ти лінивець, але тобі потрібно бути hot girl і йти в тренажерку", - пише "Зайка", при демонстрції свого обличчя.

Юлія "Зайка" Бельченко, фото: julz_seven
Юлія "Зайка" Бельченко, фото: julz_seven

В Україні було відновлено понад 50% будівельних проєктів: ціни на нерухомість злетіли в космос, експерти назвали причини

Активні бойові дії росіян, що почалися 24 лютого 2022 року, поставили на затяжну паузу, а в деяких випадках навіть майже зупинили, різні галузі економіки. Те ж саме стосується і будівництва. Українці зазначили, що після варварського знущання росіян над жителями та містами Київської області почалося певне зниження цін на житло. Будівництво новобудов також призупинилося. В той час, як в західній частині України, ціни на нерухомість підскочили до неба.

Новобудова, кадр з відео
Новобудова, кадр з відео