Суд виніс вердикт у справі криворізького блогера-"мажора" Захара Палатіна, який образив українських військових та побажав їм смерті. Про це повідомляє портал 368.media.

Захар Палатін визнав провину і після ухвалення рішення 22-річного блогера звільнили з-під варти. Суд зобов'язав його виплатити штраф у розмірі 178,5 тисячі гривень, а також близько 6 тисяч він заплатив експертам.

Момент затримання Палатіна. Фото: скрін youtube
Момент затримання Палатіна. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що скандальний інцидент із блогером стався 26 березня. Тоді його автомобіль зупинили на блокпосту на дорозі Кропивницький – Кривий Ріг. Патрульні та військовослужбовці провели огляд його транспортного засобу та Палатін спокійно собі поїхав.

Незабаром після цього блогер опублікував у соцмережі украй емоційний ролик, у якому прокоментував огляд, не обираючи виразів. Зокрема він назвав бійців ЗСУ "гарматним м'ясом" та побажав їм смерті. Крім того, він зізнався, що йому все одно на війну і вважає дурістю допомогу військовим.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Захара Палатіна затримали протягом доби та він визнав провину. До цього моменту він чекав на рішення суду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "запасного" президента Росії Дмитра Медведєва зачепили європейські санкції, знову загрожує війною миру.

Також наш портал інформував, після успішного контрнаступу на Зміїний секретар РНБО Данилов натякнув про наступний "жест доброї волі": "Де там наш..."

Крім того, наш портал повідомляв, "захопити Литву за 3 дні" від авторів "взяти Київ за 2 дні": російські пропагандисти поділилися новими "вологими мріями".